Conjeturas al texto de Caritón de Afrodisias, Libros V - VIII - Sanz Morales, Manuel (Exemplaria Classica, 2009)
El autor propone 22 conjecturas al texto de los libros 5 al 8 de Caritón. Legendum: 5.1.8. ξεν?αν, 5.3.10 <κα?> ? μ?ν ?ρμ?μαξα, 5.4.3 π?πειστο ?γνωστον ε?ναι μ? δ?νασθαι, 5.4.9 ?ν?στη δ? Μιθριδ?της, 5.10.9 συν?<γορος ε?>, 6.1.2 Διον?σιος δ? ο?κ ?σωσεν, 6.3.9 ?βρωτον <κα?> ?ποτον, 6.4.4 ? σπουδ? κα? ? θ?ρυβος ?κε?νος α?το? ?ξ?στησεν ?ν κα? τ?ν ?ρωτα, 6.4.10 πρ?σ<καιρον>, 6.6.8 <δι’> ?ν ε?μορφοτ?ραν ?πο?ησεν ? δ?κη δ?ξαι, 6.7.3 το?το ?δη θεραπε?σαι θ?λων, 6.7.7 <ο?κ> ?κο?εις, 6.7.11 π?ς ο?ν ε?μεν? τ?ν δικαστ?ν ?ξεις? ? <?πι>σχε?ν κ?λλιον..., 6.8.4 <τ?ν> ?σ?αν, 7.1.7 ?δ?ν ?παρηγ?ρητον α?το? τ?ν συμφορ?ν, 7.2.9 ?σπερ ?κρας, 7.3.2 ?ναντ?οις ?ν?μοις, 7.3.10 ?στις ?ν ?μ?ν ?ρχειν θ?λ?, 7.5.6 καιρ?ν ο?χ ε?ρον, 7.6.10 κλοπ?, 8.5.7 “<...>” ε?πεν ? Στ?τειρα, 8.7.7 <μ?> ?π?γγειλον.________________________________________________The author suggests 22 conjectures to the text of Chariton’s 5th to 8th books. Legendum: 5.1.8. ξεν?αν, 5.3.10 <κα?> ? μ?ν ?ρμ?μαξα, 5.4.3 π?πειστο ?γνωστον ε?ναι μ? δ?νασθαι, 5.4.9 ?ν?στη δ? Μιθριδ?της, 5.10.9 συν?<γορος ε?>, 6.1.2 Διον?σιος δ? ο?κ ?σωσεν, 6.3.9 ?βρωτον <κα?> ?ποτον, 6.4.4 ? σπουδ? κα? ? θ?ρυβος ?κε?νος α?το? ?ξ?στησεν ?ν κα? τ?ν ?ρωτα, 6.4.10 πρ?σ<καιρον>, 6.6.8 <δι’> ?ν ε?μορφοτ?ραν ?πο?ησεν ? δ?κη δ?ξαι, 6.7.3 το?το ?δη θεραπε?σαι θ?λων, 6.7.7 <ο?κ> ?κο?εις, 6.7.11 π?ς ο?ν ε?μεν? τ?ν δικαστ?ν ?ξεις? ? <?πι>σχε?ν κ?λλιον..., 6.8.4 <τ?ν> ?σ?αν, 7.1.7 ?δ?ν ?παρηγ?ρητον α?το? τ?ν συμφορ?ν, 7.2.9 ?σπερ ?κρας, 7.3.2 ?ναντ?οις ?ν?μοις, 7.3.10 ?στις ?ν ?μ?ν ?ρχειν θ?λ?, 7.5.6 καιρ?ν ο?χ ε?ρον, 7.6.10 κλοπ?, 8.5.7 “<...>” ε?πεν ? Στ?τειρα, 8.7.7 <μ?> ?π?γγειλον.