Critical Notes on Catullus’ Epigrams (Poems 74, 84, 95, 100, 115) - Dominicy, Marc (Exemplaria Classica, 2019)
Se proponen las siguientes correcciones: furorem por flere/solere (74.1); eius auunculus aiunt por liber auunculus eius (84.5); Zmyrna anus hinc ... (95.5);praestata ex animo est unica amicitia (100.6); Mentula, habes, con instar (115.1), altasque paludes (115.5), ipse es, maxime cultor (115.7).