Propertius 1.1: Old and new solutions - Hardy, Maxwell Andrew (Exemplaria Classica, 2022)
Se intenta resolver tres problemas textuales e interpretativos del primer poema de Propercio: 3 constantis … fastus (leg. constanti … fastu), 12 ille uidere (leg. comminus ipse), 24 ducere (leg. uertere).