PHILOSTRATUS’ LIVES OF THE SOPHISTS: A NEW OCT - Adam Kemezis (Exemplaria Classica, 2017)
Rudolf S. Stefec. Flavii Philostrati Vitas sophistarum. Ad quas accedunt Polemonis Laodicensis Declamationes quae exstant duae. Oxford: Oxford University Press, 2016, xiv+177 pp., ISBN 978-0-19-872370-7.