NUEVA EDICIÓN DE LA OBRA DE SUETONIO Y COMENTARIO DE LAS VITAE CAESARUM - Matilde Conde Salazar (Exemplaria Classica, 2018)
Robert A. Kaster, C. Suetoni Tranquilli De Vita Caesarum libros VIII et De Grammaticis et Rhetoribus librum, recognouit breuique adnotatione critica instruxit Robert A. Kaster, Oxford Classical Text, Oxford University Press, 2016, lxxx+487 pp., ISBN: 978-01-9871-379-1 Robert A. Kaster, Studies on the text of Suetonius’ De uita Caesarum, Oxford University Press, 2016, xii+332 pp., ISBN 978-01-9875-847-1.