Algunas enmiendas a Columela, 7.10.6-8 - José-Ignacio García Armendáriz (Exemplaria Classica, 2021)
En Colum. 7.10.6-8, recuperamos la lección humanística ingluuiem; sustituimos siccitas por felicitas, enmienda que consideramos plenamente justificada; y, en vez de Nam pecus inexsatiabile sues dulcedinem pabuli consectantur et supra modum aestate splenis incremento laborant (Rodgers), proponemos Nam pecudes inexhaustis uiribus dulcedinem pabuli consectantur et supra modum exsaturatae splenis incremento laborant.