De nova Odysseae editione a Martino Westio parata disputatiuncula - Carlo Martino Lucarini (Exemplaria Classica, 2020)
Martin West, Homerus, Odyssea, Bibliotheca Scriptorum Graecorum et Romanorum Teubneriana, BT 2026, Berlin-Boston: De Gruyter, 2017, lii+519 pp., € 99.95, ISBN 978-3-11- 042023-4. Grates ago Collegis A. C. Cassio et G. Di Maria, qui hanc censuram legit correxitque.